Voor wie? 

Je bent verpleegkundige, je bent lid van VWVJ+ en je werkt in de Jeugdgezondheidszorg? Wil je samen met collega’s vanuit heel Vlaanderen onderzoeken en ontdekken waar we als verpleegkundigen het verschil maken? Wil je als verpleegkundige in de Jeugdgezondheidszorg je betrokkenheid verhogen? Dan kan je gratis deelnemen aan de werkgroep verpleegkundigen. 

Wat mag je verwachten van deze werkgroep? 

Deelnemers krijgen tijdens vergaderingen een uitwisseling van vernieuwingen uit het werkveld, ze verbinden door met elkaar in dialoog te gaan, ze inspireren door goede praktijken uit te wisselen en ze versterken elkaar door elkaar aan te moedigen en door aan de slag te gaan met wat werkt. 

De voorbije twee jaren werd ingezet op professioneel leiderschap en hoe je als verpleegkundige, met een groei-mindset, wel degelijk een verschil kan maken. Het model van Lencioni gaf ons inzichten voor goede samenwerking binnen een team.  

Toekomstgericht en telkens vertrekkende vanuit de CanMEDS-rollen behandelen we thema’s die jou als verpleegkundige helpen kwaliteitsvolle zorgverstrekking te realiseren. 

Wil je graag meer uitleg over onze werkgroep? 

Mail dan naar fabienne.theuwissen@vwvj.be 

Waar en wanneer? 

Op volgende woensdagnamiddagen: 

  • 6 november 2024 van 13u30 tot 16u30 in het VCLB Kempen, vestiging Geel, Stationsstraat 160 in Geel 
  • 12 maart 2025 van 13u30 tot 16u30 online 
  • 25 juni 2025 van 13u30 tot 16u30 locatie wordt nog meegedeeld 

Kostprijs?  

Gratis voor leden, mits inschrijving. 

Inschrijven voor de ‘Werkgroep Verpleegkundigen in de JGZ 2024-2025’? 

Dit kan vanaf 1 september 2024 tot 1 november 2024 via de VWVJ-website. Met je inschrijving voor de eerste werkgroep vergadering engageer je jezelf voor de drie geplande vergadermomenten van het komende schooljaar. Inschrijven voor de twee andere vergadermomenten is vervolgens niet nodig. Bij afwezigheid vragen we vooraf te verwittigen. 

Share this