Krachten bundelen, waardegedreven keuzes maken, kwaliteit van zorg.

Benieuwd naar hoe onze gezondheidszorg vormgegeven kan worden in het huidige gezondheidslandschap? Hoe onderbouwde keuzes leiden tot doelmatig investeren in toegevoegde waarde? Waarom preventie steeds belangrijker wordt in het huidige gezondheidslandschap?

Laat je dan inspireren door een lezing van Prof. Dominque Vandijck, gezondheidseconoom verbonden aan de faculteit Volksgezondheid en Eerste lijn van de UGent en co-CEO van Stop Darmkanker. Hij is alvast een vurig pleitbezorger voor het structureel optrekken van het huidige preventiebudget. Laat ons verbinden en de krachten bundelen.

Zowel tijdens als na de lezing is er voldoende ruimte om samen met elkaar in gesprek te gaan, en een vertaalslag te maken naar wat dit kan betekenen voor Jeugdgezondheidszorg.

Voor wie? 

Verpleegkundigen en artsen actief in de JGZ (o.a. Kind en Gezin, CLB), huisartsen, kinderartsen en beleidsmakers …. Iedereen die zich wil laten inspireren en voeden met inzichten over de toekomst van ons gezondheidszorgsysteem, over de valkuilen en mogelijkheden vanuit een standpunt waarbij economie en gezondheid(szorg) mekaar tegemoetkomen, en dit alles in een behapbare taal.

Accreditering

De accreditering van de studiedag wordt aangevraagd.

Planning:

  • Vanaf 09u30: Ontvangst
  • 10u00 tot 12u00: Lezing
  • 12u00 tot 13u00: Netwerkmoment na de lezing waar je een broodje kan eten, elkaar kan vinden, kan netwerken, praten en verbinden

Hoe inschrijven?

Inschrijven kan online vanaf 10 juni via de knop 'inschrijven' op deze vormingspagina.

Meer info?

Voor andere vragen betreffende dit evenement kunt u altijd contact opnemen met Ann Keymeulen

Mogelijk dankzij VWVJ+

Deze opleiding wordt mogelijk gemaakt dankzij onze leden. Dankzij hun bijdrage wilt de VWVJ kwalitatieve opleidingen en symposia aanbieden om de JGZ te versterken. 

Share this
VWVJ+

Wil jij ook bijdragen aan het versterken van de JGZ door middel van vorming?

Word lid en draag bij aan de JGZ. Zo bouwen we samen aan een kwaliteitsvolle JGZ die voor alle kinderen en jongeren verankerd is in de maatschappelijke gezondheidszorg.